KLUBBEN / OM KLUBBEN

Kartdata
Kartdata ©2019 Google
KartdataKartdata ©2019 Google
Kartdata ©2019 Google
Kart
Satellitt

om klubben

Arna Rotary Klubb ble stiftet 21. september 1961 med Bergen Rotary Klubb som fadderklubb. Klubbens charterdato er 23. oktober 1961. Arna Rotary Klubb hører til distrikt 2250, som innbefatter klubbene i Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. Distriktet består av 50 klubber og ca 2000 medlemmer.

Rotary er en sterk internasjonal organisasjon som i dag har ca 1,2 millioner medlemmer, hvor 34000 klubber over hele verden samarbeider om å gi et positivt bidrag til ulike store utfordringer i det internasjonale samfunnet. Polio Pluss er vårt største program noensinne, hvor Rotary sammen med WHO og andre har vært med på å finansiere og har stått for et vaksinasjonsprogram mot polio. Denne sykdommen er i dag så godt som utryddet og programmet er under avslutning.

Arna Rotary Klubb har som formål å gagne andre, gjennom vennskap, yrkesliv, samfunnsliv og internasjonalt engasjement. Klubben gjennomfører derfor en rekke prosjekter med dette for øye, både lokalt og internasjonalt. Blant de lokale årlige prosjektene kan nevnes Utdanningsmessen i Arna, TV-aksjonen, Eldrefest, konsert i forbindelse med Kulturdagene i Arna & Åsane.

Arna Rotary Klubb har i dag 45 medlemmer, hvorav 11 er kvinner. Medlemmene representerer et vidt aldersspekter og har kunnskap og erfaring fra mange ulike yrker og verv. Vi opplever det som svært meningsfylt å være en del av et fellesskap hvor det er samlet så mye kunnskap, livs- og yrkeserfaring.

Arna Rotary Klubb er et synlig og attraktivt miljø i Arna for dem som vil utvikle seg selv faglig og sosialt, og bruke seg selv til beste for andre. Arna Rotary Klubb gjennomfører sine møter hver mandag, kl 1900-2000, for tiden på Arna Idrettspark (Indre Arna vegen 189, Indre Arna) . Her finner du veien.

Takk for at du besøkte vår hjemmeside. Ønsker du å vite mer om klubben vår er du velkommen til å ta kontakt.
Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Arna Idrettspark
Adresse: Indre Arna vegen 189
Postnummer: 5260
Sted: Indre Arna
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: GPS koordinater: 60.425737,5.471642

Tilbakemelding fra PETS v/Kristin
9. mar. 2020, 19.00 - 20.00

3 min: Anne Britt Nøkler: Oskar Referat: Odd

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...